easyJet

{{Data.AccessibilityHeaderText}}

{{weiner.NextBestAction.OverlayBannerAltText}}
{{ReplaceTokens(weiner.NextBestAction.IntroductionText)}}
{{ReplaceTokens(weiner.NextBestAction.DestinationText)}}
{{ReplaceTokens(weiner.NextBestAction.SubtitleText)}}
{{point.IconAlt}}
{{ReplaceTokens(point.Text)}}

WORLDWIDE


Europa? New York? Hong Kong? Det klarer vi.

Vi kan sende dig videre over hele verden med hurtige og nemme skift i vores primære europæiske lufthavne.

Lær mere >


Find billige flybilletter

I løbet af de sidste 25 år er easyJet blevet Europas førende kortdistanceflyselskab og har revolutioneret flyrejser i Europa ved at lade passagerer bestille billige flyEuropas mest benyttede flyruter, som forbinder over 30 lande og mere end 100 byer. Vi lægger ikke kun vægt på at tilvejebringe billige flyrejser men også på at levere fremragende service til og fra Europas største lufthavne. easyJet er ikke kun et flyselskab for lavpris-flybilletter, vi er også en tjeneste, der forbinder forretninger, familier og ferierejsende i hele Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Italien og andre større europæiske destinationer. Hvis du søger billige flybilletter lige nu, kan du se vores flytilbud i dag.

       

*Vilkår og Betingelser


Vi vil gerne give dig mere fleksibilitet i disse uvisse tider, og vi frafalder derfor i øjeblikket gebyret for flyændring for ændringer foretaget op til 14 dage før afrejse. For ændringer foretaget mindre end 14 dage før afrejse har vi i øjeblikket også reduceret vores gebyr for højsæson, således at vores gebyrer gældende uden for højsæsonen også gælder i højsæsonen. Andre ændringsgebyrer kan være gældende for ændringer foretaget, efter den nuværende gebyrfritagelse ophører. Standardvilkår og betingelser gælder for alle ændringer. Hvis den nye pris er højere, skal du betale prisforskellen. Der betales ikke penge tilbage, hvis den nye pris er lavere. Alle ændringer skal foretages senest 2 timer før afgang. 

Flypriser: Enkeltbillet per person, baseret på 1, 2 eller 4 rejsende (som indikeret) på samme booking. Inkluderer administrationsgebyrer og lufthavnsskatter. Tillægsafgift for bagage

easyJet biludlejning drevet af CarTrawler: Se under cars.easyJet.com for yderligere information.

Hoteller leveret af Booking.com: Der kan forekomme begrænset tilgængelighed på disse tilbud, og betalingsvilkårene kan differentiere. Se hotels.easyJet.com for flere handelsbetingelser og yderligere information.

Der opstod en fejl


Vi beklager meget, men noget gik galt. Prøv venligst igen eller kontakt os, hvis problemet opstår igen.


Du kan finde vores lokale telefonnumre her.


Hvis du allerede har indsendt en refunderingsanmodning online og ønsker at følge dens status, kan du klikke her.