Főmenü

easyJet

{{Data.AccessibilityHeaderText}}

{{weiner.NextBestAction.OverlayBannerAltText}}
{{ReplaceTokens(weiner.NextBestAction.IntroductionText)}}
{{ReplaceTokens(weiner.NextBestAction.DestinationText)}}
{{ReplaceTokens(weiner.NextBestAction.SubtitleText)}}
{{point.IconAlt}}
{{ReplaceTokens(point.Text)}}

WORLDWIDE


Európa? New York? Hongkong? Mindenhová segítünk eljutni.

Európai csomópontjainkon keresztül gyors és egyszerű transzferekkel eljuthatsz a világ minden tájára.

További információ >

*Szerződési Feltételek


Annak érdekében, hogy extra rugalmasságot biztosíthassunk neked ezekben a bizonytalan időkben, most lemondunk a járatmódosítási díjról az indulás előtti 14. napnál korábbi módosítások esetén. Az indulás előtti 14 napon belüli módosítások esetén csökkentjük a csúcsidény-díjunkat is, így a csúcsidényen kívüli díjainkat alkalmazzuk a csúcsidény alatt.Egyéb módosítási díjakat számíthatunk fel azonban a jelenlegi díjmentesség lejártát követő módosítások esetén.Minden módosításra az általános használati feltételek vonatkoznak. Amennyiben az új viteldíj magasabb a korábbinál, a különbséget ki kell fizetned. Ha az új viteldíj alacsonyabb, jóváírásra nincs lehetőség. Minden változtatást legalább 2 órával az indulás előtt kell végrehajtani. 

Járatárak: Utasonként egy irányba értendő, amennyiben egy foglalásban ketten utaznak. Az ár az adminisztrációs díjat és a repülőtéri illetéket is tartalmazza. 

Járatárak külső hirdetésekben: Utasonként egy irányba értendő, amennyiben (a feltüntetetteknek megfelelően) egy foglalásban egy, kettő vagy négy fő utazik. Az ár az adminisztrációs díjat és a repülőtéri illetéket is tartalmazza.

easyJet Autókölcsönzés a CarTrawler partnerségével: További részletekért kérjük látogasson el a cars.easyJet.com weboldalra.

A Booking.com webhely kínálatából származó hotelek:  Az itt látható árak a rendelkezésre állás függvényében érvényesek, nem téríthetők vissza, és többféle fizetési feltétel vonatkozik rájuk. Részletek és további információk a hotels.easyJet.com oldalon/hu olvashatók. 

Hiba történt


Sajnos valamilyen hiba történt. Próbáld újra, és ha a probléma továbbra is fennáll, lépj kapcsolatba velünk.


Helyi telefonszámainkat itt megtekintheted.


Ha már benyújtottál egy online visszatérítési kérelmet, és érdekelne annak állapota, kattints ide.