Menü easyJet Logo

easyJet

{{Data.AccessibilityHeaderText}}

Már foglalható  2018 ősz. Jegyek 2018. október  27-ig foglalhatók. Foglaljon most Már foglalható  2018 ősz. Jegyek 2018. október  27-ig foglalhatók. Foglaljon most

Keressen meg minket

*Szerződési Feltételek


Járatárak: Utasonként egy irányba értendő, amennyiben egy foglalásban ketten utaznak. Az ár az adminisztrációs díjat és a repülőtéri illetéket is tartalmazza. 


Járatárak külső hirdetésekben: Utasonként egy irányba értendő, amennyiben (a feltüntetetteknek megfelelően) egy foglalásban egy, kettő vagy négy fő utazik. Az ár az adminisztrációs díjat és a repülőtéri illetéket is tartalmazza.


Europcar autókölcsönzés: A kedvezmény minden kategóriára érvényes. Az easyJet weboldalán megjelenő árak már tartalmazzák a kedvezményt, amennyiben az az adott városban az igénybe vehető. A változtatás jogát a Europcar fenntartja néhány úticél esetében. Az igénybevehető kedvezmény mértéke dátumtól és várostól függően változhat. A maximális kedvezmény nem érhető el minden időpontban és városban. További részletekért kérjük látogasson el a cars.easyJet.com weboldalra.


A Booking.com webhely kínálatából származó hotelek:  Az itt látható árak a rendelkezésre állás függvényében érvényesek, nem téríthetők vissza, és többféle fizetési feltétel vonatkozik rájuk. Részletek és további információk a hotels.easyJet.com oldalon/hu olvashatók.


Zurich: Az easyJet utazási biztosítást a Zurich Insurance plc szolgáltatja, és az easyJet Airline Company, illetve a Collinson Insurance Services Limited vállalatok közvetítik. Az easyJet Airline Company Limited a Collinson Insurance Services Limited kijelölt képviselője. A Collinson Insurance Services Limited az FCA (Financial Conduct Authority) által engedélyezett és szabályozott társaság, hivatkozási száma 311883.