Hoofdmenu

easyJet

{{Data.AccessibilityHeaderText}}

Zoek de voorjaarszon op. vlieg naar Mallorca / vlieg naar Catania. Boek nu. Zoek de voorjaarszon op. vlieg naar Mallorca / vlieg naar Catania. Boek nu.
{{weiner.NextBestAction.OverlayBannerAltText}}
{{ReplaceTokens(weiner.NextBestAction.IntroductionText)}}
{{ReplaceTokens(weiner.NextBestAction.DestinationText)}}
{{ReplaceTokens(weiner.NextBestAction.SubtitleText)}}
{{point.IconAlt}}
{{ReplaceTokens(point.Text)}}
{{button.Text}}

Bereik ons via

Onze ‘Change for Good’-samenwerking met

*Voorwaarden en Condities

Vlucht prijzen:

Prijzen voor een enkele reis per persoon, gebaseerd op een boeking voor 2 personen. Prijzen o.b.v. minimaal 4 beschikbare stoelen per vlucht. Incl. luchthavenbelastingen.

Zoek de voorjaarszon op

Prijs is voor een enkele reis per persoon, gebaseerd op een boeking voor 2 personen. Er gelden additionele kosten voor het meenemen van ruimbagage. 

easyJet holidays: 

* Beste prijsgarantie - Als u een vakantie met dezelfde easyJet-vluchten (inclusief vluchttijden en route) en dezelfde accommodatie (inclusief pensionbasis, aantal personen en kamertype) voor minder vindt, zal easyJet holidays de prijs matchen, plus u een extra €15 korting per boeking geven. De twee prijzen die u vergelijkt, moeten beschikbaar zijn op het moment dat u contact met ons opneemt. Volledige algemene voorwaarden te bekijken. 

De optie tot boeken met een aanbetaling van slechts 75 euro p.p. geld enkel voor boekingen met meer dan 45 dagen voor vertrek en is niet geldig voor niet restitueerbare boekingen. Voor de volledige voorwaarden.

Autoverhuur Europcar: 

Huurauto’s worden geleverd door Europcar: De korting is geldig op alle voertuigen. De hoogte van de korting is afhankelijk van de vertrekdatum en locatie. De prijzen op de website van Easyjet is inclusief de korting. Beperkingen kunnen op sommige bestemmingen van toepassingen zijn. De hoogte van de korting is afhankelijk van de datum van de huur en de locatie. Zie cars.easyJet.com voor meer informatie.

Hotels aangeboden door Booking.com: 

De directe beloning is van toepassing op geselecteerde accommodaties die gemarkeerd zijn met het icoon van van easyJets directe beloning. Sommige betalingsmogelijkheden zijn uitgesloten. De uiteindelijke prijs van de boeking, inclusief beloning, wordt in het prijsoverzicht op de betalingspagina getoond. Directe beloning is beschikbaar voor boekingen die tussen 26 april en 26 juni 2018 worden gemaakt.

Deze aanbiedingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid, niet-restitueerbaar en verschillen in betalingsvoorwaarden per deal. Zie hotels.easyJet.com voor meer informatie.

Tot 50% korting: Deze aanbiedingen zijn beperkt beschikbaar en hebben verschillende betalingsvoorwaarden. De gemiddelde korting van deelnemende accommodaties is 10 - 30% en maximaal 50%. De kortingen zijn niet op alle locaties en data beschikbaar. Kijk op hotels.easyJet.com voor verdere Algemene Voorwaarden en aanvullende informatie.  

Luchthaven transfers aangeboden door HolidayTaxis.com: 

Aanbieding is geldig op boekingen gemaakt tussen 01/03/2017 en 31/03/2017 boekingen geldig voor reizen vóór 31/12/2017 . De korting is inbegrepen in de prijzen op de website . Er is dus geen Coupon Nodig. Zie HolidayTaxis voor meer informatie.

Parkeren: 

De prijs van de parkeerplaats is gebaseerd op de beste 8 dag parkeren prijs vanaf 1 januari 2017 en kan variëren op basis van de dagelijkse veranderingen en beschikbaarheid.

Zurich: 

easyJet Travel Insurance is onderschreven door Zurich Insurance plc en wordt geregeld door easyJet Airline Company Limited en Collinson Insurance Services Limited.  easyJet Airline Company Limited is een aangewezen vertegenwoordiger van Collinson Insurance Services Limited dat geautoriseerd en geregeld wordt door de Financial Conduct Authority met bedrijfsreferentienummer 311883.