Hoofdmenu

easyJet

{{Data.AccessibilityHeaderText}}

{{weiner.NextBestAction.OverlayBannerAltText}}
{{ReplaceTokens(weiner.NextBestAction.IntroductionText)}}
{{ReplaceTokens(weiner.NextBestAction.DestinationText)}}
{{ReplaceTokens(weiner.NextBestAction.SubtitleText)}}
{{point.IconAlt}}
{{ReplaceTokens(point.Text)}}

WORLDWIDE


Europa? New York? Hongkong? Bij ons zit je goed.

We bieden verbindingen over de wereld met snelle en gemakkelijke transfers via onze Europese hubs.

Lees meer hierover >Ga op avontuur op MaltaValletta is eigenlijk een groot, cultureel openluchtmuseum met eindeloos veel historische bezienswaardigheden, en kenmerkt zich door sfeervolle straatjes, gezellige terrasjes en beroemde tuinen. Dankzij haar compacte omvang, ontdek je Valletta makkelijk te voet tijdens een stedentrip of tijdens een vakantie met meer van Malta!


Ontdek meer Malta


Vind goedkope vluchten en vakanties

In de afgelopen 25 jaar is easyJet uitgegroeid tot de grootste luchtvaartmaatschappij van Europa voor korteafstandsvluchten, en heeft het een revolutie teweeggebracht in het Europese luchtvervoer door passagiers de kans te geven goedkope vluchten te boeken op Europa’s belangrijkste vluchtroutes. easyJet verbindt meer dan 30 landen en ruim 100 steden, niet alleen met goedkope vluchten, maar ook met een geweldige service van en naar de beste luchthavens van Europa. easyJet is meer dan een betaalbare luchtvaartmaatschappij, het is een service die bedrijven, gezinnen en vakantiegangers verbindt in het VK, Frankrijk, Duitsland, Italië en andere Europese topbestemmingen. Als je op zoek bent naar een deal, bekijk dan vandaag nog onze aanbiedingen van goedkope vluchten.

 

*Voorwaarden en Condities

Vlucht prijzen:

Prijs op basis van een enkele reis per persoon, o.b.v. minimaal 4 beschikbare stoelen per vlucht. Incl. luchthavenbelastingen. 

Autoverhuur CarTrawler: 

Zie cars.easyJet.com voor meer informatie. 

Hotels aangeboden door Booking.com: 

Deze aanbiedingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid, niet-restitueerbaar en verschillen in betalingsvoorwaarden per deal. Zie hotels.easyJet.com voor meer informatie.

Tot 50% korting: Deze aanbiedingen zijn beperkt beschikbaar en hebben verschillende betalingsvoorwaarden. De gemiddelde korting van deelnemende accommodaties is 10 - 30% en maximaal 50%. De kortingen zijn niet op alle locaties en data beschikbaar. Kijk op hotels.easyJet.com voor verdere Algemene Voorwaarden en aanvullende informatie.  

Parkeren:

De prijs van de parkeerplaats is gebaseerd op de beste 8 dag parkeren prijs vanaf 1 januari 2017 en kan variëren op basis van de dagelijkse veranderingen en beschikbaarheid.

Er is een fout opgetreden


Er is helaas iets misgegaan. Probeer het opnieuw of neem contact met ons op als dit probleem zich blijft voordoen.


Klik hier voor een lijst van al onze lokale telefoonnummers.


Klik hier als je al een online restitutieverzoek hebt ingediend en je hiervan de status wilt volgen.