Μενού easyJet Logo

easyJet

{{Data.AccessibilityHeaderText}}

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2018. Αεροπορικά εισιτήρια διαθέσιμα για  κρατήσεις μέχρι 27 Οκτώβρη 2017. ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ: ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2018. Αεροπορικά εισιτήρια διαθέσιμα για  κρατήσεις μέχρι 27 Οκτώβρη 2017. ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

*Όροι και προϋποθέσεις


Τιμές πτήσης:: Απλή μετάβαση ανά άτομο, για 2 άτομα που ταξιδεύουν στην ίδια κράτηση. Περιλαμβάνει τέλη διαχείρισης και αεροπορικά τέλη. Επιπρόσθετες χρεώσεις για αποσκευές.


Ενοικίαση αυτοκινήτου που παρέχεται από την Europcar : Η έκπτωση ισχύει για όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτων . Οι τιμές που εμφανίζονται στις ιστοσελίδες της EasyJet περιλαμβάνουν την έκπτωση για όπου ισχύει η προσφορά. Σε ορισμένους προορισμούς μπορεί να ισχύουν περιορισμοί. Το ποσοστό έκπτωσης είναι μεταβλητό και μπορεί να εξαρτηθεί από κριτήρια όπως ημερομηνία ενοικίασης και σταθμό ενοικίασης ( αλλά δεν περιορίζεται σε αυτά) . Το μέγιστο ποσοστό έκπτωσης δεν είναι διαθέσιμο σε όλους τους σταθμούς ενοικίασης και σε όλες τις ημερομηνίες . Δείτε την ιστοσελίδα cars.easyJet.com για περισσότερες λεπτομέρειες.


Ξενοδοχεία από την Booking.com: Αυτές οι προσφορές είναι περιορισμένες και οι όροι πληρωμής διαφέρουν. Για περισσότερες πληροφορίες και τους ισχύοντες όρους και προϋποθέσεις, επισκεφτείτε το hotels.easyJet.com.


Zurich: Η easyJet Travel Insurance καλύπτεται από την Zurich Insurance plc και την οργάνωσή της έχουν αναλάβει η easyJet Airline Company Limited και η Collinson Insurance Services Limited. Η easyJet Airline Company Limited είναι Διορισμένος Αντιπρόσωπος της Collinson Insurance Services Limited, που εξουσιοδοτείται και ρυθμίζεται από την Αρχή Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς με σταθερό αριθμό αναφοράς 311883