Hovedmenuen

Processing of personal data: detailed information

Yde dig service:

  • Administrere din konto og gennemføre dine bookinger og ordrer
  • Administrere dine bookinger og køb
  • Administrere produkter og tjenester fra tredjeparter, som sælges gennem vores hjemmeside eller app
  • Indsamle og overføre dine Forhåndsoplysninger om passager (API), hvis du ikke gemmer disse i din konto
  • Få godkendelse til at rejse
  • Få dig på vingerne
  • Håndtere flyafbrydelser og administrere krav i forbindelse med flyafbrydelser og andre krav
  • Garantere din sikkerhed
  • Drive vores easyJet Plus-program
  • Kommunikation med dig
  • Fortælle dig om produkter og tjenester, som vi tror vil interessere dig
  • Administrere erhvervskonti

Forbedre vores produkter og tjenester:

  • Analysering af svar på kundeundersøgelser

Drive vores forretning:

  • Undersøge og håndtere forstyrrende og sortlistede passagerer
  • Opdagelse, overvågning og forebyggelse af svindel
  • Svare på dine anmodninger om at udøve dine rettigheder i henhold til databeskyttelsesloven
  • Indberetning vedrørende finansielle forhold, revision og indberetning til skattemyndighederne
  • Svare på anmodninger om videregivelse af oplysninger (f.eks. fra politiet)
  • Svare på forespørgsler fra medierne eller udstede pressemeddelelser


Administrere din konto og gennemføre dine bookinger og ordrer

Kategorier af personoplysninger
Juridisk grundlag Så længe gemmer vi dine data
Kontooplysninger, herunder din titel, dit navn, kontaktoplysninger inklusive e-mailadresse, telefonnummer, postadresse og adgangskode Hvis vi behandler disse data for at gennemføre en booking eller et køb af yderligere tjenester, for at administrere flybookinger eller foretage os noget, som er nødvendigt for at fuldføre vores kontrakt med dig, behandler vi dine data for at udføre vores kontrakt med dig.

Hvis du opretter en konto, men ikke umiddelbart køber noget fra os, behandler vi dine data med henblik på at indgå en fremtidig kontrakt med dig.
Indtil du lukker din konto eller ikke bruger din konto i 6,5 år.
Betalingskortoplysninger, som du vælger at gemme til fremtidig brug Dit samtykke
Indtil du lukker din konto eller vælger at slette dataene, eller du ikke bruger din konto i 2 år.
Forhåndsoplysninger om passager (API), som du vælger at gemme til fremtidig brug
easyJet Plus medlemskabsnummer eller enhver anden type medlemskab (f.eks. Flight Club-medlemskab)
For at fuldføre vores kontrakt med dig
Indtil du lukker din konto eller ikke bruger din konto i 6,5 år.


Administrere dine bookinger og køb

Kategorier af personoplysninger
Juridisk grundlag Så længe gemmer vi dine data
Dit for- og efternavn og dine kontaktoplysninger Det er nødvendigt at administrere dine bookinger og køb af yderligere produkter og tjenester for at fuldføre vores kontrakt med dig.
6,5 år fra din flyvning.
Aldersgruppe (voksen/barn/spædbarn)
Bookingreference
Flyrejseplan
Passagernavne (hvis andet end dit navn)
Produkter og tjenester købt (f.eks. indskrevet bagage, tildelte sæder, sportsudstyr)
Betalingskortdetaljer Det er nødvendigt at behandle dine betalingsoplysninger for at fuldføre vores kontrakt med dig.
For tyske kunder og hvor det er påkrævet ved lov, behandler vi betalings- og bankkontodata for at opfylde vores juridiske forpligtelser.
6,5 år fra flyvedatoen, med undtagelse af dit primære kontonummer, som vi gemmer i mindre end én dag, medmindre du vælger at gemme det i din profil til fremtidig brug.
Bankkontooplysninger (gælder kun for tyske kunder og/eller hvor påkrævet ved lov)
Det er nødvendigt at behandle dine betalingsoplysninger for at fuldføre vores kontrakt med dig.
For tyske kunder og hvor det er påkrævet ved lov, behandler vi betalings- og bankkontodata for at opfylde vores juridiske forpligtelser.
6,5 år fra din flyvning.
Årsag til rejse (forretning/fritid) Med det lovlige formål at forbedre vores kundeoplevelse. 6,5 år fra din flyvning.
Rabatkoder og kvalificering til rabatter For at fuldføre vores kontrakt med dig. 6,5 år fra din flyvning.
easyJet Plus-medlemskabsnummer


Administrere produkter og tjenester fra tredjeparter, som sælges gennem vores hjemmeside eller app

Kategorier af personoplysninger
Juridisk grundlag Så længe gemmer vi dine data
Udlejningsbiler: chaufførs for- og efternavn, lejeaftalenummer, land, afhentnings- og afleveringsdatoer, transport til lufthavnen samt biltype. Vi behandler dine persondata for at fuldføre kontrakten mellem dig og os eller serviceudbyderen. 6,5 år fra din flyvning.
Transport til lufthavnen: operatøroplysninger, købt servicetype, din destination samt dit navn, efternavn og fødselsdato.
Hotelbookinger: dine kontaktoplysninger og faktureringsoplysninger samt hoteludbyder.
GetYourGuide Deutschland GmbH: dine kontakt- og faktureringsoplysninger.
TrustedHouseSitters Limited: dine kontakt- og faktureringsoplysninger.
Oplysninger vedrørende købet af et easyJet Euro-valutakort udbudt af R. Raphael & Sons plc, Payment Card Technologies (Retail) Limited.
Lufthavnsparkering: dine kontakt- og faktureringsoplysninger samt serviceudbyder.
Oplysninger vedrørende forsikring købt inklusive dine kontakt- og faktureringsoplysninger samt forsikringsudbyder.


Indsamle og overføre dine Forhåndsoplysninger om passager (API), hvis du ikke gemmer disse i din konto’

Kategorier af personoplysninger
Juridisk grundlag Så længe gemmer vi dine data
Dit fulde navn Vi er påkrævet at behandle disse data for at opfylde vores juridiske forpligtelser.

Hvis du vælger at uploade et foto af dit ID-dokument, behandler vi det på grundlag af dit samtykke.
3 måneder efter den dato, hvor vi overfører det til de relevante myndigheder.
Nationalitet
Fødselsdato
Køn
Rejsedokumenttype og -nummer
Rejsedokuments udløbsdato
Rejsedokuments udstedelsesland
Hvis du vælger at scanne dit ID-dokument ved hjælp af vores app, gemmer vi en kopi af dette foto


Få godkendelse til at rejse

Kategorier af personoplysninger
Juridisk grundlag Så længe gemmer vi dine data
Dine kontaktoplysninger, forhåndsoplysninger om passagerer, oplysninger om identitetskort, flyoplysninger og sædenummer, bagageoplysninger, easyJet Plus medlemskab-status, oplysninger om billeje og anmodninger om særlig assistance.
For at opfylde vores juridiske forpligtelser til at bekræfte rigtigheden af passageroplysninger og for at kommunikere korrekte passageroplysninger til grænsekontrolmyndigheder. 4 måneder fra datoen for overførsel af optegnelsen.


Få dig på vingerne

Kategorier af personoplysninger
Juridisk grundlag Så længe gemmer vi dine data
Kundemanifest (en liste over alle passagerer på et fly, som omfatter navnene på passagerer, sædenummer, nationalitet, stedet for ombordstigning og afstigning, flydato og -nummer) For at opfylde vores juridiske forpligtelser til at sikre, at kun personer, som er berettiget til at flyve, er ombord på de rette fly, og til at sikre, at vores kunder modtager den relevante assistance.
Slettes, når flyet er afgået, undtagen når det er påkrævet af en kompetent myndighed eller offentlig instans.
Rapporter om SSR (Anmodninger om særlig assistance)
Liste over passagernavne med tilføjelser/sletninger For at opfylde vores juridiske forpligtelser til at sikre, at kun personer, som er berettiget til at flyve, er ombord på de rette fly, og til at sikre, at vores kunder modtager den relevante assistance.
6,5 år fra datoen for dit fly.
Liste over passagerassistance/ændring i assistance
Passagerafstemningsliste (PRL)


Håndtering af flyafbrydelser

Kategorier af personoplysninger
Juridisk grundlag Så længe gemmer vi dine data
Dine kontaktoplysninger og flyoplysninger
For at opfylde vores juridiske forpligtelser vedrørende flyafbrydelser. 6,5 år efter datoen for flyafbrydelsen
Tildeling af din hotelovernatning, hvis vi tilvejebringer dig hotelovernatning.


Håndtering af krav vedrørende flyafbrydelser og andre krav

Kategorier af personoplysninger
Juridisk grundlag Så længe gemmer vi dine data
Krav vedrørende flyafbrydelser og relaterede oplysninger
Vi behandler persondata vedrørende krav for at opfylde vores juridiske forpligtelse til at gennemføre kvalificerede passagerers rettigheder. 6,5 år efter sagen er lukket
Passagerers krav vedrørende erstatningsansvarsforsikring og relaterede oplysninger
Passagerers krav vedrørende mistet og beskadiget bagage og relaterede oplysninger
Juridiske krav og relaterede oplysninger
Hvis vi er juridisk forpligtede til at besvare dit krav eller betale erstatning, behandler vi dine data for at opfylde vores juridiske forpligtelser. Derudover behandler vi dine data med det lovlige formål at yde kundeservice og forsvare og udøve vores rettigheder.
10 år fra datoen for forlig/domsafsigelse/befaling
Oplysninger om bankkonti
Hvis vi er juridisk forpligtede til at besvare dit krav eller betale erstatning, behandler vi dine data for at opfylde vores juridiske forpligtelser. Derudover behandler vi dine data med det lovlige formål at yde kundeservice og forsvare og udøve vores rettigheder.
90 dage efter sagen er lukket
Optrappede kundeklager
Hvis vi er juridisk forpligtede til at besvare dit krav eller betale erstatning, behandler vi dine data for at opfylde vores juridiske forpligtelser. Derudover behandler vi dine data med det lovlige formål at yde kundeservice og forsvare og udøve vores rettigheder.
6,5 år fra datoen for klagen


Garantere din sikkerhed

Kategorier af personoplysninger
Juridisk grundlag Så længe gemmer vi dine data
Sikkerhedsrapporter og optegnelser over passagerhændelser For at opfylde vores juridiske forpligtelse til at registrere sikkerhedshændelser vedrørende fly. 6,5 år fra flydatoen.
Immigrationsrapporter
Driftsrapporter
Medicinske rapporter
Vidneudsagn


Drive vores easyJet Plus-program

Kategorier af personoplysninger
Juridisk grundlag Så længe gemmer vi dine data
Dit navn og dine kontaktoplysninger, inklusive e-mailadresse, telefonnummer, postadresse Vi behandler dine data for at fuldføre vores kontrakt med dig og tage skridt til at indgå en kontrakt med dig, når du beslutter at blive et easyJet Plus medlem.
9 måneder efter ophøret af dit medlemskab.
Fødselsdato
Medlemskabsnummer og medlemskabsstatus
Medlemskabsfaktura (på kundens anmodning)
Vi behandler dine data for at fuldføre vores kontrakt med dig og tage skridt til at indgå en kontrakt med dig, når du beslutter at blive et easyJet Plus medlem.
Vi gemmer ikke en kopi af fakturaen, efter vi har sendt den til dig eller til kunden.


Kommunikation med dig

Kategorier af personoplysninger
Juridisk grundlag Så længe gemmer vi dine data
Navn og kontaktoplysninger, inklusive e-mailadresse, telefonnummer og postadresse
Hvis loven påkræver, at vi kommunikerer med dig (f.eks. vedrørende flyafbrydelser), behandler vi dine data for at overholde vores juridiske forpligtelser.

Hvis kommunikationer drejer sig om vores kontrakt med dig, eller om en fremtidig kontrakt, behandler vi dine data for at fuldføre vores kontrakt med dig eller indgå en kontrakt med dig.

Vedrørende alle andre kommunikationer behandler vi dine data i vores og dine lovlige interesser, såsom at administrere din konto, svare på dine spørgsmål og yde dig kundeservice.
6,5 år
Private meddelelser, som du sender til os på sociale medier
Hvis loven påkræver, at vi kommunikerer med dig (f.eks. vedrørende flyafbrydelser), behandler vi dine data for at overholde vores juridiske forpligtelser.

Hvis kommunikationer drejer sig om vores kontrakt med dig, eller om en fremtidig kontrakt, behandler vi dine data for at fuldføre vores kontrakt med dig eller indgå en kontrakt med dig.

Vedrørende alle andre kommunikationer behandler vi dine data i vores og dine lovlige interesser, såsom at administrere din konto, svare på dine spørgsmål og yde dig kundeservice.
6,5 år fra kommunikationsdatoen
Offentlige meddelelser på sociale medier
Hvis loven påkræver, at vi kommunikerer med dig (f.eks. vedrørende flyafbrydelser), behandler vi dine data for at overholde vores juridiske forpligtelser.

Hvis kommunikationer drejer sig om vores kontrakt med dig, eller om en fremtidig kontrakt, behandler vi dine data for at fuldføre vores kontrakt med dig eller indgå en kontrakt med dig.

Vedrørende alle andre kommunikationer behandler vi dine data i vores og dine lovlige interesser, såsom at administrere din konto, svare på dine spørgsmål og yde dig kundeservice.
2 år
Breve, som du sender til os
Hvis loven påkræver, at vi kommunikerer med dig (f.eks. vedrørende flyafbrydelser), behandler vi dine data for at overholde vores juridiske forpligtelser.

Hvis kommunikationer drejer sig om vores kontrakt med dig, eller om en fremtidig kontrakt, behandler vi dine data for at fuldføre vores kontrakt med dig eller indgå en kontrakt med dig.

Vedrørende alle andre kommunikationer behandler vi dine data i vores og dine lovlige interesser, såsom at administrere din konto, svare på dine spørgsmål og yde dig kundeservice.
3 måneder efter brevene er blevet scannet
Live chat-meddelelser
Hvis loven påkræver, at vi kommunikerer med dig (f.eks. vedrørende flyafbrydelser), behandler vi dine data for at overholde vores juridiske forpligtelser.

Hvis kommunikationer drejer sig om vores kontrakt med dig, eller om en fremtidig kontrakt, behandler vi dine data for at fuldføre vores kontrakt med dig eller indgå en kontrakt med dig.

Vedrørende alle andre kommunikationer behandler vi dine data i vores og dine lovlige interesser, såsom at administrere din konto, svare på dine spørgsmål og yde dig kundeservice.
7,5 år fra kommunikationsdatoen
Oplysninger, som du sender til os via vores internetformularer
E-mail
Bemærkninger om kommunikationer
Bookingbekræftelse på papir
For at fuldføre vores kontrakt med dig
Gemmes ikke efter afsendelse.
Optagelser af telefonopkald
Lovlige interesser: For at løse klager, forsvare og udøve vores rettigheder samt træne og forbedre vores kundeserviceafdelinger.
180 dage fra datoen for telefonopkaldet.


Fortælle dig om produkter og tjenester, som vi tror vil interessere dig

Kategorier af personoplysninger
Juridisk grundlag Så længe gemmer vi dine data
Dine kontaktoplysninger og oplysninger om dig
Vi behandler dine persondata til vores lovlige formål med hensyn til at markedsføre produkter og tjenester, som vi tror vil interessere dig.

Hvis du har valgt at give os yderligere oplysninger til markedsføringsformål (f.eks. din valgte foretrukne lufthavn), eller hvis vi skal have dit samtykke på grund af lovmæssige krav, vil vi kun behandle dine data, hvor du har givet dit samtykke.
Indtil du lukker din konto eller trækker dit samtykke tilbage, eller hvis du ikke bruger din konto i 6,5 år.

Vi gemmer en fortegnelse af samtykke i 6,5 år efter lukning af kontoen.
Booking-/købshistorik
Dine markedsføringspræferencer
Flight Club medlemskab
Vi behandler dine persondata til det lovlige formål at afgøre, om du er kvalificeret til medlemskab af vores Flight Club, og hvis du tilmelder dig vores Flight Club, som nødvendigt for at fuldføre vores kontrakt med dig.
Op til 1 år efter afslutning af dit medlemskab af Flight Club.
easyJet Plus medlemskabsnummer og relaterede oplysninger
For at fuldføre vores kontrakt med dig.
9 måneder efter ophøret af dit medlemskab.


Administrere erhvervskonti

Kategorier af personoplysninger
Juridisk grundlag Så længe gemmer vi dine data
Dit navn, din e-mailadresse og dit kontaktnummer, hvis du er din virksomheds kontaktperson for erhvervskonti
Hvis du er en rejseindkøber for en virksomhed, behandler vi dine persondata til det lovlige formål at kommunikere med dig om det produkt og de serviceydelser, som din virksomhed har købt.

Vi vil også sende dig markedsføringsmateriale om vores produkter og serviceydelser (også et lovligt formål), medmindre du har informeret os om, at du ikke ønsker at modtage dette.
6,5 år fra kontraktens slutdato.

Hvis kontaktpersonen ændres i løbet af kontraktens løbetid, vil oplysningerne om den oprindelige kontaktperson blive slettet, og persondataene for den nye kontaktperson vil blive gemt i 5 år fra datoen, hvor kontrakten afbrydes.
Virksomhedsadresse
Køn
Jobtitel
Kommunikationstilladelser


Analysering af svar på kundeundersøgelser

Kategorier af personoplysninger
Juridisk grundlag Så længe gemmer vi dine data
Dit navn og din e-mailadresse
Til det lovlige formål at forbedre vores produkter, serviceydelser og kundeservice. 4,5 år fra modtagelsen.
Bopælsland
Flynummer
Bookingreference
Dine kommentarer
Feedback-bedømmelse


Undersøge og håndtere forstyrrende og sortlistede passagerer

Kategorier af personoplysninger
Juridisk grundlag Så længe gemmer vi dine data
Liste over sortlistede passagerer og oplysninger vedrørende en undersøgelse af en sortlistet passager
Til det lovlige formål at garantere sikkerheden af vores drift og garantere vores passagerers og medarbejderes sikkerhed.

Hvis loven kræver, at vi forhindrer dig i at flyve, behandler vi dine data i overensstemmelse med denne juridiske forpligtelse.
Oplysninger om hændelser, som ikke fører til videre undersøgelser: 3 måneder fra rapportens dato.

Liste over sortlistede passagerer: Så længe passageren er sortlistet og én måned derefter.

Rapporter vedrørende sikkerhed og hændelser: 6,5 år fra flydatoen.


Opdagelse, overvågning og forebyggelse af svindel

Kategorier af personoplysninger
Juridisk grundlag Så længe gemmer vi dine data
Det afhænger af den formodede svindel, men det omfatter typisk navn, kontakt- og kontooplysninger, oplysninger om IP-adresse, oplysninger om lokalitet, booking- og flyoplysninger, betalingsoplysninger og relaterede oplysninger.
Til det lovlige formål at overvåge, opdage og forebygge svindel. 6 år


Svare på dine anmodninger om at udøve dine rettigheder i henhold til databeskyttelsesloven

Kategorier af personoplysninger
Juridisk grundlag Så længe gemmer vi dine data
Oplysninger, som er nødvendige for at bekræfte din identitet og sikre, at du er den pågældende dataregistrerede person.
For at opfylde vores juridiske forpligtelser i henhold til databeskyttelseslovgivningen.
Slettes, når din anmodning er fuldført.
Oplysninger søgt om/behandlet som en del af din anmodning, som afhænger af omfanget af din anmodning.
For at opfylde vores juridiske forpligtelser i henhold til databeskyttelseslovgivningen. 6,5 år efter datoen for flyafbrydelsen.


Indberetning vedrørende finansielle forhold, revision og indberetning til skattemyndighederne

Kategorier af personoplysninger
Juridisk grundlag Så længe gemmer vi dine data
Eksterne revisionsrapporter, som kan indeholde dine persondata
Til det lovlige formål at udføre eksterne revisioner af vores drift.
7 år
Passagernavne på rapporter over fritagelse fra passagerafgift (spædbørn og børn)
For at opfylde vores juridiske forpligtelse til at fritage passagerer fra
passagerafgift
7 år
Bankoversigter
Til det lovlige formål at bekræfte gyldige betalinger fra kunder.
7 år
Bankafstemninger
Til det lovlige formål at bekræfte gyldige betalinger fra kunder. 90 dage efter sagen er lukket, eller efter betalingen er blevet gennemført, hvis dette sker senere.


Svare på anmodninger om videregivelse af oplysninger (f.eks. fra politiet)

Kategorier af personoplysninger
Juridisk grundlag Så længe gemmer vi dine data
Det afhænger af anmodningens karakter, men omfatter ofte navn og kontaktoplysninger, finansielle/betalingsoplysninger og rejseoplysninger.
Til det lovlige formål at hjælpe med at forebygge eller opdage kriminalitet, hvor en anmodning ikke er en forpligtelse.

For at opfylde vores juridiske forpligtelser, hvor en anmodning er lovpligtig (f.eks. foretaget i henhold til lovmæssig kompetence eller som svar på en dommerkendelse).
1 år efter oplysningerne er blevet afgivet.


Svare på forespørgsler fra medierne eller udstede pressemeddelelser

Kategorier af personoplysninger
Juridisk grundlag Så længe gemmer vi dine data
Det afhænger af situationen, men vi gemmer typisk en kundes navn og flyoplysninger.
Til det lovlige formål at svare på en forespørgsel fra medierne, vedrørende PR eller yde kundeservice. 6,5 år fra datoen for pressemeddelelsen eller udtalelsen