easyJet Homepage

Mobiel inchecken en instapkaarten

Mobiele instapkaarten maken het reizen makkelijker door al uw reisinformatie op één plek samen te brengen. Geen papier meer nodig, niet langer zoeken naar een printer of u zorgen maken of u wel genoeg inkt in de printer hebt! U hoeft alleen nog maar in te checken en uw instapkaart te downloaden naar uw mobiele toestel. Uw mobiele instapkaart wordt dan automatisch opgeslagen en kan vervolgens worden gescand bij de bagageafgiftebalies, de veiligheidscontrole en de boarding gates, en kan worden getoond bij het aan boord gaan van het vliegtuig. Zo simpel is het!

Mobiele instapkaarten zijn beschikbaar op de gratis easyJet-app voor iOS-apparaten (iPhone en iPod Touch) en telefoons met Android. Download uw mobiele instapkaart vanuit de app naar uw mobiele toestel door u ofwel aan te melden op uw easyJet-account en in te checken via ‘Mijn vluchten’, of door eenvoudig uw boekingsnummer en achternaam in te voeren. Nadat u hebt ingecheckt, verschijnt er in het groen ‘Is ingecheckt ✔’.

Mobiel inchecken en mobiele instapkaarten zijn beschikbaar voor alle vluchten die vertrekken vanuit 110 luchthavens: Als u wilt weten welke luchthavens momenteel mobiele instapkaarten accepteren, kijk dan op onze pagina over mobiele instapkaarten op easyjet.com

Wat moet ik doen bij wijzigingen in mijn boeking?

Als ik heb ingecheckt en mijn instapkaart heb gedownload op mijn toestel, wanneer moet ik dan aanwezig zijn op de luchthaven?

Wat moet ik doen als mijn mobiele instapkaart slechts beschikbaar is voor één deel van mijn reis?

Heb ik een easyJet-account nodig om mobiel te kunnen inchecken en de mobiele instapkaarten te kunnen openen?

Kan ik mijn online instapkaart (pdf) weergeven op mijn mobiele telefoon?

Vervangt mijn mobiele instapkaart een afgedrukte instapkaart, of kan ik mijn mobiele instapkaart afdrukken?

Is mijn mobiele instapkaart geldig voor een baby die op mijn schoot meereist?

Wat moet u doen als u deel uitmaakt van een groep of de boeking is door iemand anders gedaan?

Kan ik een mobiele instapkaart gebruiken op mijn Android-tablet, iPad of iPad mini?

Hoe lang voor aanvang van de vlucht kan ik mobiel inchecken gebruiken, en kan ik inchecken voor mijn retourvlucht?

Kan ik mobiele instapkaarten op mijn BlackBerry- of Windows-toestel gebruiken?

Accepteren alle luchthavens, vluchten en routes mobiele instapkaarten?

Welke informatie wordt weergegeven op een mobiele instapkaart?

Kan ik meerdere instapkaarten op één toestel hebben?

Flight Tracker
Uw vluchtstatus bekijken
Vluchtnummer:
Zoeken
Boekingen beheren
Verander online uw naam, vlucht, zitplaats of voeg ruimbagage toe.
Inloggen