easyJet Homepage

Onbeveiligd netwerk

Als u in de app een waarschuwing “Onbeveiligd netwerk” kreeg te zien, dan heeft u geen’ veilige verbinding met onze systemen kunnen maken. We nemen de veiligheid van uw gegevens serieus; daarom hebben we uw app in de offline-modus gezet. U kunt nog steeds uw boekingsgegevens en uw instapkaarten bekijken als u deze al eerder heeft gedownload.

Probeer uw browser te openen en ga naar m.easyjet.com om te zien of u rechtstreeks verbinding met het internet kunt maken. Bij koffiezaken, luchthavens, hotels en zakelijke wifi moet u zich soms eerst aanmelden.

Als u nog steeds moeilijkheden ondervindt, willen we graag weten wat het probleem is zodat we uw gebruikerservaring in de app kunnen verbeteren.

Neem contact op via de onderstaande e-mailadressen. Geef zoveel mogelijk relevante informatie door, zoals het type van het apparaat, de soort netwerkconnectie die u gebruikt (3G, 4G, wifi thuis, openbare wifi), uw locatie en het eventuele gebruik van proxyservers.

iOS-gebruikers: e-mail ons op App.Feedback.iPhone@easyjet.com
Android-gebruikers: e-mail ons op App.Feedback.android@easyjet.com
Flight Tracker
Uw vluchtstatus bekijken
Vluchtnummer:
Zoeken
Boekingen beheren
Verander online uw naam, vlucht, zitplaats of voeg ruimbagage toe.
Inloggen