easyJet Homepage

Wees er snel bij en grijp uw kans. Onze uitverkoop loopt af op dinsdag 3 februari 2015 om middernacht.

Vlucht Autos Hotel

Europcar

Omdat wij altijd de beste tarieven hanteren – zo niet, dan betalen wij u het verschil dubbel terug.

 

 

Zie informatie
Großartige Mietwagenangebote für ganz Europa

Booking.com

Meer dan 500,000 geweldige hotelaanbiedingen. Waarom zou u elders zoeken?

 

 

Lees meer hierover
More than 250 great hotels offer. Why look elsewhere?

e-Aanbiedingen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws en onze speciale aanbiedingen

 

 

Zie informatie
Zie informatie
Prijzen voor een enkele reis per persoon, inclusief administratiekosten voor twee vluchten per boeking. Dealprijzen op basis van minimaal 4 beschikbare stoelen per vlucht. Inclusief luchthavenbelastingen.
*Voorwaarden en Condities:
De easyJet-uitverkoop - tot 20% korting Vluchten kunnen vanaf nu tot 3 februari 2015 middernacht worden geboekt. Aanbieding geldig voor reizen tussen 24 februari 2015 en 8 juli 2015. Tot 20% korting op 7.000 stoelen voor geselecteerde routes en datums voor reizen van en naar België. De prijzen kunnen afhankelijk van de vraag op een later tijdstip lager uitvallen dan tijdens de actieperiode. Er kunnen toeslagen in rekening worden gebracht voor creditcardbetalingen en bagage. Sommige van onze stoelen waren eventueel opgenomen in onze laatste aanbieding tussen 9-13 januari 2015.

Prijzen voor een enkele reis per persoon, inclusief administratiekosten voor twee vluchten per boeking. Min. 4 stoelen beschikbaar, inclusief administratiekosten, luchthavenbelastingen en handbagage. Er kunnen extra kosten verbonden zijn aan het meenemen van ruimbagage.

easyJet Holidays € 30 korting per boeking verkrijgbaar bij het invoeren van de kortingscode VAKANTIE30 en voor het boeken van een vakantie ter waarde van € 600 of meer, binnen één reserveringstransactie op de easyJet holidays website. Deze aanbieding is alleen geldig op vakanties geboekt tussen 30/01/2015 en 03/02/2015 met vertrek tussen 01/02/2015 en 15/09/2015.De kortingscode kan één keer per boeking gebruikt worden en is niet van toepassing in combinatie met andere aanbiedingen. Op de eindprijs van het vakantiepakket wordt de korting toegepast. Exclusief extra onkosten zoals creditcard, bagage en transfers. Als u problemen ondervindt met het toepassen van uw kortingscode, bel het call center op 020 8110844 en wij zullen u graag verder helpen.

Booking.com Hotels aangeboden door Booking.com. De deals bieden minimaal 20% korting op de goedkoopste prijs die u kunt vinden voor een tweepersoonskamer op hotels.easyJet.com [met enkele uitzonderingen daargelaten]. Deze aanbiedingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid, niet-restitueerbaar en verschillen in betalingsvoorwaarden per deal. Kijk op hotels.easyjet.com voor de volledige voorwaarden en extra informatie.

Europcar Deze korting is geldig voor alle categoriën. De getoonde prijzen op het moment van boeken geeft tevens de korting weer. Aanbieding is geldig via cars.easyJet.com, of via easyJet.com wanneer u geboekt heeft in combinatie met uw vlucht. Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere actief en/of aanbiedingen. Standaard huurvoorwaarden zijn van toepassing. Europcar behoudt zich het recht om deze aanbieding binnen 24 uur zonder kennisgeving te beëindigen. Deze aanbieding geldt alleen voor klanten van EasyJet. Aanbieding geldig voor alle easyjet vliegveld bestemmingen behalve Corsica, Genève, en Franse franchisenemers.

easyJet Plus easyJet Plus is een doorlopend abonnement, wat betekent dat uw lidmaatschap continu doorloopt en automatisch wordt verlengd op de laatste dag van uw lidmaatschap jaar. Aanbieding geldig van 30 januari 2015 tot 3 februari 2015 middernacht. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. De aanbieding is afhankelijk van de beschikbaarheid en kan zonder kennisgeving worden ingetrokken. Een geldig lidmaatschap kan uitsluitend via plus.easyJet.com worden gekocht. Deze aanbieding geldt alleen voor nieuwe easyJet Plus-klanten die voor het eerst lid worden. Hierop zijn de algemene voorwaarden van toepassing zoals uiteengezet op plus.easyJet.com.

Holiday Extras Gegarandeerd Dus als u binnen 24 uur vanaf de bevestiging van uw boeking bij Holiday Extras precies hetzelfde product ergens goedkoper kunt vinden, geven wij het u GRATIS.